Se fierbe pestele cam 10 minute, cu o ceapa si cateva fire de patrunjel in apa cu sare, apoi se scoate, se scurge si se lasa sa se raceasca; Fructele de mare se vfierb cca 5 minute in apa cu sare, se scurg si se lasa sa se raceasca; Se toaca homarul si crevetii mici in bucatele mici, pestele se desface in fasiute, indepartand oasele si pielea; Se amesteca pestele cu fructele de mare si se acopera cu sosul vinegreta, peste tot se adauga ceapa tocata, ardeiul taiat feliute si ouale tocate cubulete;
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii