Gogosarii se curata, se spala, se taie in jumatati, apoi se taie felii cat mai lungi si late de 1/2 cm. Se calesc usor in ulei pana devin aurii fara sa se moaie prea tare. Separat, se face un sos din otet, mustar, sare dupa gust, boabe de piper si foi de dafin, care se clocoteste 5 min, apoi se amesteca cu gogosarii caliti. Se mai clocoteste 5 minute, apoi fierbinte se pune compozitia in borcane.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii