Se curata gogosarii de cotor si seminte si se taie in felii mai mari. Intr-o cratita se toarna otetul, uleiul, zaharul, mierea, sarea si mirodeniile si se da in clocot. Gogosarii taiati se oparesc in cratita rand pe rand (cam in patru-cinci reprize) dupa care se scot cu spumiera in alt vas, scurgandu-se bine si se lasa sa se raceasca.
Se pun in borcane si se toarna solutia racita in care au fost opariti gogosarii. Se leaga cu celofan si se tin la camara. Se pot servi dupa cateva zile, sau se pastreaza luni de zile. Au un gust dulceag.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii