Rosiile, ceapa si ridichile se taie rondele. Sosul se face amestecand bine uleiul cu zeama de lamaie, impreuna cu sarea, piperul si cimbrul, iar la urma cu verdeata tocata. E bine sa predomine lamaia, mai ales daca hamsiile sunt din conserva cu ulei. Cascavalul se taie cubulete mici.
Pe un pat de salata se amesteca ingredientele apoi se toarna sosul.
Este o salata care poate fi mancata si in zilele cu dezlegare la peste din timpul postului, cu conditia sa inlocuiti cascavalul obisnuit cu branza tofu sau un alt sortiment de branza din soia.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii