Rosiile, ceapa si ridichile se taie rondele. Sosul se face amestecand bine uleiul cu zeama de lamaie, impreuna cu sarea, piperul si cimbrul, iar la urma cu verdeata tocata. E bine sa predomine lamaia, mai ales daca hamsiile sunt din conserva cu ulei. Cascavalul se taie cubulete mici.
Pe un pat de salata se amesteca ingredientele apoi se toarna sosul.
Este o salata care poate fi mancata si in zilele cu dezlegare la peste din timpul postului, cu conditia sa inlocuiti cascavalul obisnuit cu branza tofu sau un alt sortiment de branza din soia.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii