Se curata castravetele, se taie in doua pe lung, se indeparteaza semintele si se taie cubulete. Se sareaza si se lasa sa se odihneasca 45 de minute. Telina, spalata, se fierbe 35 de minute - cu capac - in apa cu putin otet, sare si zahar, se curata de coaja si se taie cubulete. Sfecla fiarta se curata si se taie bucatele, la fel ca si fileurile de heringi, curatate si sterse cu hartie absorbanta. Patrunjelul verde se toaca marunt. Se amesteca cubuletele de castravete si patrunjelul cu telina, sfecla si heringii. Din restul ingredientelor se prepara sosul care se toarna peste salata si se amesteca bine. Se acopera vasul si se tine la rece aproximativ 30 de minute.
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii