Salata de hering

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g sfecla rosie fiarta
  • 1 castravate
  • 250 g telina
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • 400 g fileuri de heringi
  • 4 linguri otet aromat
  • 2 linguri vin dulce
  • 2 linguri vin alb sec
  • 6 linguri ulei
  • 1/2 lingurita mustar iute
  • zahar
  • sare
  • piper alb macinat.

Mod de preparare

Se curata castravetele, se taie in doua pe lung, se indeparteaza semintele si se taie cubulete. Se sareaza si se lasa sa se odihneasca 45 de minute. Telina, spalata, se fierbe 35 de minute - cu capac - in apa cu putin otet, sare si zahar, se curata de coaja si se taie cubulete. Sfecla fiarta se curata si se taie bucatele, la fel ca si fileurile de heringi, curatate si sterse cu hartie absorbanta. Patrunjelul verde se toaca marunt. Se amesteca cubuletele de castravete si patrunjelul cu telina, sfecla si heringii. Din restul ingredientelor se prepara sosul care se toarna peste salata si se amesteca bine. Se acopera vasul si se tine la rece aproximativ 30 de minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise