Se curata castravetele, se taie in doua pe lung, se indeparteaza semintele si se taie cubulete. Se sareaza si se lasa sa se odihneasca 45 de minute. Telina, spalata, se fierbe 35 de minute - cu capac - in apa cu putin otet, sare si zahar, se curata de coaja si se taie cubulete. Sfecla fiarta se curata si se taie bucatele, la fel ca si fileurile de heringi, curatate si sterse cu hartie absorbanta. Patrunjelul verde se toaca marunt. Se amesteca cubuletele de castravete si patrunjelul cu telina, sfecla si heringii. Din restul ingredientelor se prepara sosul care se toarna peste salata si se amesteca bine. Se acopera vasul si se tine la rece aproximativ 30 de minute.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii