Asezati fileurile de heringi intr-un vas adanc, turnati peste ele laptele, acoperiti-le cu o folie de plastic si tineti-le 12 ore la frigider.
A doua zi puneti whisky-ul pe foc, ca sa se evapore alcoolul, si lasati-l sa se raceasca.
Amestecati - intr-un castron - branza de vaci cu iaurtul si cu hreanul, adaugati zeama de lamaie si parfumati-le cu whisky. Gustati de sare si piper, acoperiti-le cu folie de plastic si dati-le la frigider.
Scurgeti fileurile de peste, zvantati-le si taiati-le bucatele.
Spalati merele si scoateti-le partea lemnoasa si semintele (cu un cutit sau cu o lingurita). Taiati-le - cu coaja cu tot - mai intai in 4 si pe urma lamele.
Curatati tulpinile de telina si taiati-le marunt.
Puneti pe un platou fileurile de heringi, fasiile de mar si telina maruntita, turnati sosul peste ele si serviti-le imediat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii