Reteta de salata de icre. Cum faci acasa salata de icre.
Punem icrele intr-un bol. Eu am folosit icre ded crap si caras, pe care le-am avut la sare, in frigider.
Incepem sa mixam adaugand uleiul, putin cate putin.
Daca vreti sa adaugati si gris, preparati-l inainte, pentru a se raci bine. Puneti apa la fiert cu un praf de sare si, cand a inceput sa fiarba, adaugati grisul in ploaie, amestecand continuu. Cand a fiert, rasturnati-l pe o farfurie sa se raceasca bine.
Asadar, incorporati uleiul cu grija si mixati numai intr-un singur sens. Alternati cu zeama de lamaie si apa minerala.
Sarati dupa gust si incorporati si grisul la final.
Tocati fin ceapa si amestecati-o cu icrele.
Pastrati la rece pana in momentul servirii. Pofta buna!
Crema de lamaie: Intr-un vas de inox spargeti ouale.
Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeuraIncingi o tigaie neaderenta, adaugi uleiul de masline si ceapa taiata cubulete peste care presari putina sare.
Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella
Comentarii
Adrian • 30 Aprilie 2022, 09:29 Icrele si maioneza se BAT cu lingura de lemn . Cu mixerul iese o mizerie ...
Adaugă comentariu