Freaca bine icrele. Adauga zeama de lamaie, mustarul si bate bine cu furculita. Toarna treptat ulei, ca sa se lege, exact ca la maioneza. Daca devin prea tari, adauga cate o lingurita cu apa minerala, pentru a se inmuia si a se inmulti.
La final, pune ceapa tocata foarte fin, telina data pe razatoare si pestele afumat desfacut fasii. Potriveste gustul de sare si lasa la rece cel putin 15-20 de minute.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii