Încingeti cuptorul la 220°C. Tocati feniculul si ardeii în cuburi de 2,5 cm si taiati în felii dovleceii. Amestecati legumele, adaugati oregano, menta si o lingura de ulei de masline, condimentati cu sare si piper, apoi puneti totul într-o tava si coaceti în cuptorul încins circa o jumatate de ora, pâna când legumele devin aurii. Scoateti-le din cuptor si lasati-le sa se raceasca, apoi tocati-le foarte marunt sau dati-le prin robotul de bucatarie, pâna când obtineti un fel de sos tartinabil. Condimentati din nou dupa gust, mai adaugati niste ulei de masline si putina zeama de lamâie, precum si otet cu ierburi aromate, ca sa aiba un gust mai deosebit. Intindeti pasta obtinuta pe bruschette.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii