Reteta postata pe: 20 mai 2009
Ingrediente
4-5 capataini de laptuci, 20 pastai de fasole verde, lata, 1 legatura mustar alb, 2 linguri otet de vin, 1 catel de usturoi, zdrobit, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 10 min
Mod de preparare
Se spala bine laptuca si mustarul alb si se lasa sa se zvinte comple. Deasupra unui castron mare se taie bucati laptuca si mustarul alb. Separat se curata de ate pastaile, se sareaza si se pun in castronul de salata. Se toarna uleiul de masline, otetul si o lingura de apa calda intr-un borcan de sticla, se aduga usturoiul, sarea si piperul si se inchide bine capacul borcanului. Se scutura cu puter amestecul pentru a rezulta un suc gros cu care se drege salata. Se orneaza cu marar si se serveste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de laptuci" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate diverse
Cartofii se fierb in coaja 20 de minute sau 5 minute in cuptorul cu microunde.
Ouale se fierb tari.
Frunzele
8 voturi
5 comentarii
30 min
Vinetele se curata de coaja , se taie in felii de cca 2cm si se sareaza; se lasa 10 minute , apoi
4 voturi
3 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate