Laptucile se spala , se taie cozile si se pun intr-un bol de salata.
Nucile se zdrobesc si se adauga laptucilor.
Ceapa verde se taie marunt si se caleste in uleiul de masline 2-3 minute; se adauga zaharul, otetul balsamic si berea.
Se potriveste de sare si piper si se lasa sa fiarba 5 minute.
Se adauga in bolul de salata dupa ce s-a racit si se amesteca bine.
Se decoreaza cu jumatati de nuca sau dupa gust.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii