Se aleg doar salatele verzi si se spala bine prentru a se inlatura pamintul. Frunzele se pun la scurs. In timp ce se scurge salata, se fierb ouale tare si se prepara sosul din smintina, zeama de lamiie, sare, piper si eventual putin zahar. Se pun apoi foile de salata scurse intr-o salatiera, fie intregi, fie rupte bucati, fie taiate ca taiteii in fisii late de un deget. Se curata ouale de coaja, se taie felii subtiri si se aranjeaza in jurul salatei, presarindu-se pe fiecare felie de ou putin patrunjel verde tocat marunt. Se toarna deasupra sosul si se serveste imediat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii