Salatele se curata foaie cu foaie, cele vestede sau stricate se arunca, iar cele fragede se spala in cit mai multe ape ca sa se inlature pamintul. Se intinde apoi un servet curat pe masa si se pun frunzele sa se scurga. In timp ce se scurge salata, se fierb ouale tare si se prepara sosul din smintina, zeama de lamiie, sare, piper si eventual putin zahar. Se pun apoi foile de salata scurse intr-o salatiera, fie intregi, fie rupte bucati, fie taiate ca taiteii in fisii late de un deget. Se curata ouale de coaja, se taie felii subtiri (eventual cu masina speciala de taiat oua) si se aranjeaza in jurul salatei, presarindu-se pe fiecare felie de ou putin patrunjel verde tocat marunt. Se toarna deasupra sosul si se serveste imediat. Cine doreste poate adauga si felii de cartof fiert.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii