autor:

Fara foto

» » , Salate, Salate

Salata de legume

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iunie 2009

Ingrediente
1/2 kg mazare, 2 morcovi, 2 cartofi, 1/2 conopida, sare, ulei, otet, zahar, mustar

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierbe in apa cu sare mazarea cu morcovii taiati bucatele, cartofii taiati si cateva buchetele de conopida. Se scot legumele si se amesteca cu un sos vinegreta, preparat din unt, otet, sare, zahar si putin mustar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate diverse
salata de legume

salata de legume

se toaca varza,se rade morcovul,se taie castravetii ,rosiile,ardeiul cu forma sau feliute,se adauga

10 voturi    6 comentarii
20 min
Salate de legume
SALATA DE LEGUME MULTICOLORA

SALATA DE LEGUME MULTICOLORA

Cartofii se spala,se taie cubulete si se fierb in apa cu putina sare. Separat se curata sfecla,morcovul

33 voturi    4 comentarii
30 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate diverse

Salata de toamna cu dovleac copt Salata de toamna cu dovleac copt

Am copt dovleacul mai devreme, simplu de tot: l-am spalat, l-am taiat felii subtiri, l-am uns cu putin ulei de masline si l-am dat

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Salata aperitiv cu trufe de branza Salata aperitiv cu trufe de branza

Se frig in tigaia nonaderenta, fasiile de pastrama pana devin crocante. Se bat ouale, se asezoneaza cu sare si piper apoi se prajeste

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Pasta de fasole cu bacon si sos de ceapa