autor:

Fara foto

» » , Salate, Salate

Salata de legume

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iunie 2009

Ingrediente
1/2 kg mazare, 2 morcovi, 2 cartofi, 1/2 conopida, sare, ulei, otet, zahar, mustar

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierbe in apa cu sare mazarea cu morcovii taiati bucatele, cartofii taiati si cateva buchetele de conopida. Se scot legumele si se amesteca cu un sos vinegreta, preparat din unt, otet, sare, zahar si putin mustar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate diverse
salata de legume

salata de legume

se toaca varza,se rade morcovul,se taie castravetii ,rosiile,ardeiul cu forma sau feliute,se adauga

10 voturi    6 comentarii
20 min
Salate de legume
Salata de legume si ciuperci cu maioneza

Salata de legume si ciuperci cu maioneza

1. Decojim cartofii fierti si morcovul. 2. Dam prin razatoarea cu gauri mari cartofii, morcovul

18 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate diverse

Timbale de fasole si spuma de sunca Timbale de fasole si spuma de sunca

Cartofii curatati si spalati se pun la fiert in apa cu sare. Sunca se taie cubulete mici, apoi se freaca bine cu smantana si daca este

0 voturi    2 comentarii
50 min
Aperitive
Salata de pui cu maioneza Salata de pui cu maioneza

Se spala cartofii bine cu apa rece, apoi se fierb cu tot cu coaja, acoperiti cu apa si o lingura de sare. Cand se lasa intepati cu furculita

1 vot    1 comentariu
50 min
Aperitive
Salata verde cu ciuperci si piept de pui