autor:

» » , Salate, Salate

Salata de legume (a la rus) cu maioneza

Autor: aura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: aura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iunie 2009

Ingrediente
Pentru 1 kg de salata: 800 g cartofi, 200 g morcovi, 200 g mazare, 300 g maioneza, 1 lingura de mustar, 1-2 oua fierte tari, 1 lingura de patrunjel verde taiat marunt, piper pisat, sare, 1 knorr mediteranean

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Morcovii si cartofii fierti se curata de coaja si se taie in cuburi mici. Se adauga mazarea fiarta, patrunjelul taiat marunt, ouale fierte si tocate, mustarul, o parte din maioneza, apoi se amesteca si se potriveste de sare si de piper dupa gust. Se asaza salata pe platou, se acopera cu un strat subtire de maioneza, iar cu restul de maioneza se sprituieste pe deasupra si se decoreaza cu bucatele si cu suvite de legume taiate, cu felii de oua si cate o ramura de patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de legume (a la rus) cu maioneza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate diverse
Salata de bostanei

Salata de bostanei

Se curata bostaneii de coaja, se taie si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa fierbere se lasa bostaneii

7 voturi    3 comentarii
20 min
Salate diverse
Salata tzatziki

Salata tzatziki

Se curata castravetii de coaja si se taie felii subtiri. Puneti castravetii intr-un castron, foile

17 voturi    6 comentarii
10 min
Salate diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • Pentru 1 kg de salata: 800 g cartofi
  • 200 g morcovi
  • 200 g mazare
  • 300 g maioneza
  • 1 lingura de mustar
  • 1-2 oua fierte tari
  • 1 lingura de patrunjel verde taiat marunt
  • piper pisat
  • sare
  • 1 knorr mediteranean

Raporteaza reteta

Retete

din Salate diverse

Salata cu dovlecei la gratar si ton Salata cu dovlecei la gratar si ton

Spalam dovlecelul, indepartam capetele, apoi il taiem rondele. Intr-un bol amestecam: sare, piper, boia dulce, praf de usturoi, busuioc,

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Salata de boeuf falsa, cu pleurotus Salata de boeuf falsa, cu pleurotus

Cartofii se spală și se pun la fiert în coajă, cca. 15 minute, la foc mediu, neacoperit. Morcovii se curăță și se pun

0 voturi    2 comentarii
1h 5 min
Aperitive
Salata cu fasole uscata