Morcovii si cartofii fierti se curata de coaja si se taie in cuburi mici. Se adauga mazarea fiarta, patrunjelul taiat marunt, ouale fierte si tocate, mustarul, o parte din maioneza, apoi se amesteca si se potriveste de sare si de piper dupa gust. Se asaza salata pe platou, se acopera cu un strat subtire de maioneza, iar cu restul de maioneza se sprituieste pe deasupra si se decoreaza cu bucatele si cu suvite de legume taiate, cu felii de oua si cate o ramura de patrunjel verde.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii