Reteta postata pe: 15 iunie 2009
Ingrediente
4 rosii mari, 3 ardei grasi, 2 cepe mari, 1/2 capatana usturoi, 3 felii groase de vanata, o mana masline negre, 3 oua, 2 conserve ton a 240 gr fiecare (de preferat in ulei de masline), 3 linguri ulei masline, 1 lingurita oregano uscat, 1/2 lingurita piper, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
1. Ceapa se curata si se taie in patru. Usturoiul necuratat se inveleste in folie de aluminiu. Restul legumelor doar se spala. Se aseaza toate legumele direct pe tava de copt si se dau la cuptor pentru 50 minute la 200C. Intoarceti ardeii din cand in cand.
2. Ouale se fierb tari.
3. Cand legumele sunt coapte, le scoateti pe o farfurie, exceptand ceapa pe care o mai lasati inca 10 minute la cuptor. Ardeii ii acoperiti cu o folie sa
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de legume coapte cu ton (Mechouia" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate diverse
Se curata bostaneii de coaja, se taie si se pun la fiert in apa cu sare.
Dupa fierbere se lasa bostaneii
7 voturi
3 comentarii
20 min
Se curata castravetii de coaja si se taie felii subtiri.
Puneti castravetii intr-un castron, foile
17 voturi
6 comentarii
10 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate