Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
100 g supa de carne instant, 6 linguri otet de vin alb, o lingura zahar, piper, 6 linguri ulei de masline, 1/2 legatura patrunjel, 800 g legume congelate, 500 g medalioane de porc, 400 g cartofi curatati, 2 linguri unt topit.
Dificultate: Medie | Timp: 40 min
Mod de preparare
se amesteca supa cu otetul, zahar, piper, patrunjelul tocat si ulei. Legumele se fierb in apa cu sare cateva minute. Se scurg si pun intr-un castron si se amesteca cu sosul. Cartofii se pun la cuptor si se coc 15 min. Bucatile de carne se prajesc in unt topit cateva min pe fiecare parte. Se condimenteaza bine cu sare si piper.
Legumele se servesc cu medalioanele si cartofii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de legume cu medalioane" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate de legume
Dupa ce legumele si carnea au fiert in supa de pui se scot, se lasa sa se racoreasca si se toaca
105 voturi
19 comentarii
1h 10 min
Se fierbe orezul si mazarea. Dupa ce s-au racit, se amesteca, se asezoneaza cu sare (dupa preferinta).
4 voturi
1 comentariu
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate