salata de legume cu sos de maioneza cu hrean

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 rosii
  • 4-5 ardei grasi
  • 2 cepe
  • 100 g masline
  • 1 pahar cascaval ras
  • sare
  • pentru sos : 1 pahar maioneza
  • 1 lingura hrean ras
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingura mustar

Mod de preparare

Se spala rosiile si ardeii apoi se taie felii subtiri.Ceapa se curata si se taie solzi, dupa care se amesteca legumele taiate cu cascavalul ras si maslinele.Separat se face sosul: se amesteca maioneza cu smantana, mustarul si hreanul, si se adauga acest sos peste legume, apoi se omogenizeaza cu totul.Sare si piper se adauga dupa gust.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Supa de ceapa

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise