Se spala rosiile si ardeii apoi se taie felii subtiri.Ceapa se curata si se taie solzi, dupa care se amesteca legumele taiate cu cascavalul ras si maslinele.Separat se face sosul: se amesteca maioneza cu smantana, mustarul si hreanul, si se adauga acest sos peste legume, apoi se omogenizeaza cu totul.Sare si piper se adauga dupa gust.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii