Tocam varza fideluta, ca pentru salata, o frecam cu putina sare si o stropim cu zeama de lamaie. Rosiile le taiem in feliute subtiri, iar castravetii rondele. Ardeiul il taiem julien, iar mararul il tocam marunt.
Amestecam intr-un bol, toate ingredientele, le asezonam cu piper si sare si picuram peste ele 1 lingura ulei de masline. Le amestecam usor sa nu se zdrobeasca rosiile, acoperim bolul si il dam la rece pana preparam si usturoiul.
Usturoiul curatat, il pisam ca pentru musdei cu putina sare si il frecam cu o lingura de ulei, apoi cam cu il amestecam cu iaurtul. Eu am folosit iaurt de la Lidl(3,5% grasime). Adaugam sosul de usturoi si iaurt peste salata, in timpul servirii.
Este foarte buna, usor picanta si acrisoara!

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii