Fiecare ingredient se pune dupa dorinta si cantitatea pe care o doreste cel care o gateste. Se fierb cartofii sau se fac copti. Se caleste ceapa verde impreuna cu ciupercile in ulei de masline. Se toaca cartofii in cuburi, salata, cascavalul sau branza dupa preferinta, ardeiul, oul care a fost fiert inainte si sunca presata taiata si ea cubulete peste care se adauga ceapa si ciupercile calite, se pune sare si piper dupa gust si daca se mai prefera, si ulei de masline.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii