Morcovii, albitura si telina se fierb separat ain apa cu sare, se scurg, se lasa sa se raceasca si se taie cubulete. Fasolea verde se taie bucati, iar mazarea se clateste si se scurge. Se amesteca legumele si se adauga ouale fierte, curatate si tocate marunt. Maioneza se amesteca cu mustarul, mararul tocat si putin piper si se subtiaza cu otet amestecat cu 2-3 linguri de apa. Sardelele se rup in bucati, se amesteca cu legumele si maioneza si se aranjeaza salata pe un platou.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii