Salata de legume si fructe

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g varza alba
  • 200 g morcovi
  • 4 lingurite suc natural de portocale
  • 4 lingurite otet de fructe
  • 1/2 linguruta. sare
  • piper negru macinat
  • putin zahar
  • 2 linguri ulei de floarea-soarelui
  • 8 jumatati de nuci
  • 1 lg. frunze de patrunjel
  • 2 mere mici acrisoare
  • felii de portocale pentru ornat

Mod de preparare

1. Varza se taie in fasii subtiri si morcovii in cubulete mici.

2. Se amesteca sucul de portocale cu otet, piper si zahar. Apoi se incorporeaza uleiul si se bate putin. Legumele se pun in marinata si se

amesteca totul.

3. Nucile se taie marunt. Frunzele de patrunjel se toaca si varful acestora se pastreaza pentru ornat.

4. Merele se taie in patru, se indeparteaza cotorul si pulpa fructului se taie in felii subtiri.

5. Salata de legume se asaza pe un platou sau pe farfurii impreuna cu merele. Deasupra se presara nuci si frunze de patrunjel. Se orneaza cu

felii de portocale si cu frunzele de patrunjel tocate.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor