Se prepara maioneza vieneza, adaugand la maioneza obisnuita smantana, 1-2 catei de usturoi zdrobit, sare, piper si patrunjel verde.
Se pun puiul si legumele la fiert in apa cu sare sau putina vegeta. Aveti grija ca legumele sa ramana semicrude. Se taie puiul cubulete marunte si se prajeste in ulei, adaugandu-se condiment pt pui, sare, piper, zeama de lamaie, bulion, kechup sau orice alt sos de rosii, apoi se lasa la racit.
Cartofii se taie rondele si se rumenesc putin si pe o parte si pe alta adaugandu-se condimente si se lasa si ei la racit.
Intre timp, se dau morcovii, telina si pastarnacul pe razatoare si se taie cubulete rosia si castravetii murati.
Se tapeaza cu jumatate din maioneza peretii unui platou, se aranjeaza cartofii, se presara un strat de cascaval, un strat de pastarnac, morcovi, telina castravete, condimente, se adauga restul de maioneza, ciupercile, restul de cascaval, restul legumelor in aceeasi ordine, iar la final sosul de pui.
Se orneaza cu rosia taiata si oregano.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii