Se prepara maioneza vieneza, adaugand la maioneza obisnuita smantana, 1-2 catei de usturoi zdrobit, sare, piper si patrunjel verde.
Se pun puiul si legumele la fiert in apa cu sare sau putina vegeta. Aveti grija ca legumele sa ramana semicrude. Se taie puiul cubulete marunte si se prajeste in ulei, adaugandu-se condiment pt pui, sare, piper, zeama de lamaie, bulion, kechup sau orice alt sos de rosii, apoi se lasa la racit.
Cartofii se taie rondele si se rumenesc putin si pe o parte si pe alta adaugandu-se condimente si se lasa si ei la racit.
Intre timp, se dau morcovii, telina si pastarnacul pe razatoare si se taie cubulete rosia si castravetii murati.
Se tapeaza cu jumatate din maioneza peretii unui platou, se aranjeaza cartofii, se presara un strat de cascaval, un strat de pastarnac, morcovi, telina castravete, condimente, se adauga restul de maioneza, ciupercile, restul de cascaval, restul legumelor in aceeasi ordine, iar la final sosul de pui.
Se orneaza cu rosia taiata si oregano.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii