Dupa ce ati fiert lintea aproximativ 45 min.( de preferinta linte cu boabe verzi, e mai usor de fiert si mai gustoasa) se amesteca intr-un castron larg cu legumele(rosii, ridichii, morcovi, ceapa si patrunjelul).Se prepara separat un sos din 3 linguri de ulei de masline si 3 linguri otet de mere, se pune sare, piper si se amesteca bine dupa care se toarna peste salata preparata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii