Se fierb macaroanele in multa apa cu sare, fara a le lasa sa se inmoaie prea mult. Se strecoara, lasandu-se sa se scurga bine apa; Se taie castraveciorii murati in rondele subtiri(saramura se pastreaza). Se curata ceapa, se toaca marunt; Se amesteca maioneza, saramura de castraveti (3-4 linguri), ceapa tocata si
mararul tocat. Se sareaza si se pipereaza puternic; Se toarna peste macaroane si se amesteca si cu castraveciorii murati. Se lasa o ora sa se patrunda; Se curata de coaja castravetele crud si se taie in cubulete. Se pune si el in salata, se mai sareaza si pipereaza o data; Se taie fileurile de macrou afumat in bucati potrivite, care se aseaza peste salata.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii