Se fierb macaroanele in multa apa cu sare, fara a le lasa sa se inmoaie prea mult. Se strecoara, lasandu-se sa se scurga bine apa;
Se taie castraveciorii murati in rondele subtiri (saramura se pastreaza). Se curata ceapa, se toaca marunt;
Se amesteca maioneza, saramura de castraveti (3-4 linguri), ceapa tocata si
mararul tocat. Se sareaza si se pipereaza puternic;
Se toarna peste macaroane si se amesteca si cu castraveciorii murati. Se lasa o ora sa se patrunda;
Se curata de coaja castravetele crud si se taie in cubulete. Se pune si el in salata, se mai sareaza si pipereaza o data;
Se taie fileurile de macrou afumat in bucati potrivite, care se aseaza peste salata.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii