Se fierb macaroanele „al dente” in multa apa cu sare si se lasa sa se scurga.
Se fierbe fasolea congelata in 125 ml apa (circa 4-5 minute) si se scurge si ea.
Se taie in doua rosiile mici, iar cele tinute in ulei se taie fasii subtiri. Se curata ceapa si se taie spalturi inguste.
Se amesteca bine otetul, sarea si piperul, se adauga uleiul si se bate, eventual cu telul, se adauga apoi si ceapa si se amesteca sosul vinegreta astfel preparat cu taieteii, fasolea si rosiile. Se incorporeaza jumatate din parmezan (sau cascaval) si se lasa sa se patrunda circa 30 de minute. Se gusta salata de sare si piper, se adauga feliile de jambon taiate in doua si salata rupta fasii, se garniseste cu parmezanul (cascavalul) ramas si se serveste imediat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii