Cartofii se fierb cu tot cu coaja, dupa ce au fiert se decojesc si se taie in cubulete; Rosiile si ridichile se taie in cubulete; Ceapa se toaca marunt; Salata se taie in fasii; Pestele se dezoseaza si se taie in bucatele; Se prepara un sos din ulei, lamaie, sare piper; Se amesteca toate ingredientele dupa care se completeaza cu acest sos; La sfarsit se adauga verdeata tocata marunt si maslinele.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii