Morcovii se curata,se fierb in apa cu putina sare,se scot din apa iar dupa ce se racesc se taie rondele subtiri.Rondelele de morcov se prajesc in unt,se aduaga zeama de la 2 portocale,se condimenteaza cu coriandru,piper sare,dupa gust.Se soteaza impreuna 10 minute amestecand mereu.Se lasa la racit,apoi se pune intr-o salatiera.Se acopera si se lasa la frigider pentru o ora.Intre timp se prepara un sos vinegreta,amestecand sucul de lamaie cu zeama unei jumatati de portocala si 2 linguri de ulei.Se pune condimenteaza dupa gust.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii