Salata de orez

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g orez cu bobul lung
  • 2 ardei grasi mari colorati
  • 50 g telemea slaba desarata
  • 100 g branza de vaci 0% grasimi
  • 1 catel usturoi
  • 200 ml iaurt dietetic
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se spala bine orezul, se pune la fiert in 600 ml apa cu sare, timp de 20 minute, se scurge si se lasa la racit;

Se spala ardeii, se curata de seminte si se taie patratele;

Se taie telemeaua cubulete;

Se amesteca branza de vaci cu iaurtul, usturoiul pisat, sarea si verdeata tocata;

Se amesteca compozitia de branza cu orezul fiert, ardeii, piperul si telemeaua.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise