Se pune orezul la fiert in multa apa cu sare lasandu-se la fiert dupa cum scrie pe punga (daca puteti sa il fierbeti pe abur e si mai bine). Se taie kaizerul fasii subtiri si se prajeste intr-o tigaie antiaderenta fara a condimenta pana cand va deveni putin crocant. Se scuge orezul de apa ramasa si se clateste cu apa rece, se stoarce bine de apa se pune intr-un castron se adauga uleiul apoi kaizerul, mazarea, boabele de porumb si crenguta de rosmarin tocata marunt. Se amesteca si se lasa la rece macar o ora inainte de a fi servit.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii