Se fierbe orezul in apa sarata 30 de minute, se strecoara, se trece pe sub jet de apa rece, se strecoara.
Se spala rosiile si ardeiul si se taie in rondele subtiri.
Se pune orezul intr-un platou pe frunzele de salata tocate marunt, se infig crevetii mici in orez, adaugati roata ardeiul taiat, rosiile rondele, felii de lamaie. Maslinele taiate bucatele le presarati deasupra si verdeturile taiate marunt (menta, patrunjelul, ceapa verde si usturoiul). Adaugati cei 6 creveti mari (gambas)deasupra asezati simetric si serviti. Pofta buna.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii