Se fierbe orezul in apa sarata 30 de minute, se strecoara, se trece pe sub jet de apa rece, se strecoara.
Se spala rosiile si ardeiul si se taie in rondele subtiri.
Se pune orezul intr-un platou pe frunzele de salata tocate marunt, se infig crevetii mici in orez, adaugati roata ardeiul taiat, rosiile rondele, felii de lamaie. Maslinele taiate bucatele le presarati deasupra si verdeturile taiate marunt (menta, patrunjelul, ceapa verde si usturoiul). Adaugati cei 6 creveti mari (gambas)deasupra asezati simetric si serviti. Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii