1.Morcovul curatat si taiat bucati mai mari se pune intr-o cratita cu 1 1/2l.apa si cu o ceapa taiata in patru.Se adauga pieptii de pui(cu os),sare,piper boabe si se fierbe acopeit 40 minute.
2.Mazarea verde se caleste in putin unt.Orezul se pune in 8dl. apa fierbinte si sarata si se fierbe potrivit indicatiilor de pe pachet.Se clateste cu apa rece ,se scurge si se scoate din pachetele.
3.Mandarinele se scurg si din sucul din conserva punem intr-un bol 1,5 dl.suc.Se scurge din conserva si sparanghelul.Cealalta ceapa se curata si se toaca marunt.Iaurtul se amesteca cu maioneza,cu continutul unui pachet de Knorr Salad Dressing ardei si verdeturi si cu ceapa tocata.Se pune sucul de mandarine ,sare si piper.
4.Se scot pieptii de pui din supa, se lasa sa se raceasca,apoi se dezoseaza.Se scot pielitele si carnea se taie in cubulete.
5.Se amesteca toate ingredientele:orezul,carnea ,sosul,mazarea ,sparanghelul,mandarinele si se lasa la rece timp de o ora.Daca este necesar, se mai sareaza si pipereaza.Se orneaza cu patrunjel verde si se serveste cu un vin alb rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii