1. Speli si fierbi orezul in 2 masuri de apa cu o lingurita de ulei. il scurgi si-l clatesti cu apa rece, apoi il asezi intr-un castron.
2. Adaugi porumbul si mazarea din conserva, dupa ce le-ai clatit bine, maslinele taiate rondele, castravetii taiati cuburi, uleiul, sarea, piperul.
3. Le amesteci bine si le servesti imediat.
4. Daca vrei sa le servesti mai tarziu, adauga in ultimul moment maslinele pentru ca acestea innegresc orezul.
5. Decorezi cu felii subtiri de rosii.
6. Fiind foarte colorata, este si foarte aspectuoasa, si gustoasa.
7. Daca vrei, o poti servi si cu ketchup.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii