Am curatat si feliat morcovii.
Telina se curata si se taie juliene.
Se adauga o ramurica de busuioc pentru aroma.
Se toaca ceapa marunt (nu exagerat) si se amesteca cu 2-3 linguri de ulei si otet de vin rosu, dupa gust.
Se aduga ramurele de busuioc!
Se adauga caperele apoi legumele fierte si racorite si cu putina sare,
tonul cu tot cu uleiul de masline (fiecare doza are cam o lingura de ulei de masline)si orezul fiert.
Se amesteca si se condimenteaza bine.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii