Am curatat si feliat morcovii.
Telina se curata si se taie juliene.
Se adauga o ramurica de busuioc pentru aroma.
Se toaca ceapa marunt (nu exagerat) si se amesteca cu 2-3 linguri de ulei si otet de vin rosu, dupa gust.
Se aduga ramurele de busuioc!
Se adauga caperele apoi legumele fierte si racorite si cu putina sare,
tonul cu tot cu uleiul de masline (fiecare doza are cam o lingura de ulei de masline)si orezul fiert.
Se amesteca si se condimenteaza bine.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii