autor:

Fara foto

» » Salate

Salata de orez cu ton si dovleac

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): o conserva ton in ulei (125 g), , 100 g boabe porumb (din conserva), , 1 felie dovleac (curatat de seminte si coaja si taiat in bucati de 1 cm), , 1 lingura unt, , 2 portocale, , 1/2 lamaie, , sare, , piper, , 150 g orez fiert (cu bobul lung).

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata portocalele de coaja si se taie in bucati potrivite (la fel ca dovleacul). Se incinge untul si se caleste dovleacul pe toate partile pana se inmoaie. Se sareaza, se pipereaza si se scoate pe o farfurie. In untul ramas, se trec repede si portocalele, lasandu-le pe foc circa 1-2 minute. Se scot si se amesteca cu dovleacul. - Se scot din conserva si se scurg tonul si porumbul. Tonul se faramiteaza putin. Intr-un castron se amesteca orezul fiert si scurs cu pestele, dovleacul, portocalele si porumbul. Se serveste cu maioneza verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de orez cu ton si dovleac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu peste
Salata de ton cu fusilli

Salata de ton cu fusilli

Din grau, orez sau mei, Wikipedia inventariaza nici mai mult, nici mai putin de 162 de tipuri diferite

2 voturi    1 comentariu
30 min
Salate cu peste
Peste umplut cu creveti

Peste umplut cu creveti

Incalzeste cuptorul la 200⁰C.Fa o taietura pe o parte o pestelui pornind de la cap si mergand pana

2 voturi    4 comentarii
1h
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidare FFS005X

- 300 lei
1099.99 lei
799.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): o conserva ton in ulei (125 g)
  • 100 g boabe porumb (din conserva)
  • 1 felie dovleac (curatat de seminte si coaja si taiat in bucati de 1 cm)
  • 1 lingura unt
  • 2 portocale
  • 1/2 lamaie
  • sare
  • piper
  • 150 g orez fiert (cu bobul lung).

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate cu peste

Barcute de andive umplute cu salata exotica Barcute de andive umplute cu salata exotica

Spalam andivele, curațăm primele frunze si scobim cotorul apoi punem andivele în apă pentru circa 10 minute. Curățăm rodia

1 vot    1 comentariu
20 min
Aperitive
Raci de Dunare fierti Raci de Dunare fierti

Se pune o oala de apa cu sare si legumele deshidratate sa fiarba, iar cand da in clocot, se arunca racii spalati bine inante cu apa

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Peste umplut cu creveti