autor:

Fara foto

» » Salate

Salata de orez cu ton si dovleac

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): o conserva ton in ulei (125 g), , 100 g boabe porumb (din conserva), , 1 felie dovleac (curatat de seminte si coaja si taiat in bucati de 1 cm), , 1 lingura unt, , 2 portocale, , 1/2 lamaie, , sare, , piper, , 150 g orez fiert (cu bobul lung).

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata portocalele de coaja si se taie in bucati potrivite (la fel ca dovleacul). Se incinge untul si se caleste dovleacul pe toate partile pana se inmoaie. Se sareaza, se pipereaza si se scoate pe o farfurie. In untul ramas, se trec repede si portocalele, lasandu-le pe foc circa 1-2 minute. Se scot si se amesteca cu dovleacul. - Se scot din conserva si se scurg tonul si porumbul. Tonul se faramiteaza putin. Intr-un castron se amesteca orezul fiert si scurs cu pestele, dovleacul, portocalele si porumbul. Se serveste cu maioneza verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de orez cu ton si dovleac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu peste
Salata de rucolla cu peste afumat

Salata de rucolla cu peste afumat

Pestelui afumat i se indeparteaza capul si incepe sa se scoata carnea de pe piele, se desfac bucati

2 voturi    2 comentarii
20 min
Salate cu peste
Salata  Happy Fish

Salata Happy Fish

Se pune apa la foc cu sare si un pic de otet de orez cand fierbe apa se adauga pastele care se vor

1 vot    0 comentarii
20 min
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): o conserva ton in ulei (125 g)
  • 100 g boabe porumb (din conserva)
  • 1 felie dovleac (curatat de seminte si coaja si taiat in bucati de 1 cm)
  • 1 lingura unt
  • 2 portocale
  • 1/2 lamaie
  • sare
  • piper
  • 150 g orez fiert (cu bobul lung).

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate cu peste

Bruschete inimioare si fluturasi cu calamari si ghimbir Bruschete inimioare si fluturasi cu calamari si ghimbir

Spalam si se curatam calamarii, apoi ii taiem cubulete. Curatam si dam ghimbirul pe razatoarea mica. Calim ghimbirul si usturoiul intreg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Barcute de andive umplute cu salata exotica Barcute de andive umplute cu salata exotica

Spalam andivele, curațăm primele frunze si scobim cotorul apoi punem andivele în apă pentru circa 10 minute. Curățăm rodia

1 vot    1 comentariu
20 min
Aperitive
Caras marinat cu legume