Morcovii se taie rondele subtiri si se fierb sau se calesc in putin unt.Portocala si lamaia se storc ,iar coaja de portocala se taie fin.Intr-un bol se amesteca se amesteca zeama citricelor cu uleiul,coaja de portocala,sare,ghimbir macinat si piper.Orezul se fierbe in apa cu sare,se scurge si se amesteca cu morcovii.Intr-o salatiera se asaza frunzele de salata.peste ele orezul si se stropesc cu sosul de citrice.
Se serveste imediat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii