Morcovii se taie rondele subtiri si se fierb sau se calesc in putin unt.Portocala si lamaia se storc ,iar coaja de portocala se taie fin.Intr-un bol se amesteca se amesteca zeama citricelor cu uleiul,coaja de portocala,sare,ghimbir macinat si piper.Orezul se fierbe in apa cu sare,se scurge si se amesteca cu morcovii.Intr-o salatiera se asaza frunzele de salata.peste ele orezul si se stropesc cu sosul de citrice.
Se serveste imediat.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii