autor:

Fara foto

» » Salate

SALATA DE OU CU CEAPA PRAJITA

Autor: aura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: aura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2009

Ingrediente
6 oua, 3 castraveciori murati [mici], 1 lingura mustar, 150 g maioneza, 50 g smantana, 30 g capere, 1 ceapa prajita.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb ouale tari, se curata de coaja si se toaca cu un cutit. Castraveciorii se taie cubulete marunte. Se amesteca mustarul, maioneza si smantana si se incorporeaza in sosul astfel obtinut ouale, castraveciorii si caperele bine scurse. La sfarsit, salata se presara cu ceapa prajita bine rumenita si se serveste cu piine de casa rumenita in cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "SALATA DE OU CU CEAPA PRAJITA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate din oua
Salata de ciuperci cu oua

Salata de ciuperci cu oua

Ciupercile se scurg de zeama si se taie marunt. Ouale fierte se curata si se rad doua din ele plus

20 voturi    5 comentarii
30 min
Salate din oua
Salata cu ou si sos de smantana

Salata cu ou si sos de smantana

Din cele 2 oua se face o omleta care apoi se taie fasii. Separat se face un sos din amestec de smantana,

2 voturi    3 comentarii
30 min
Salate din oua

Recomandari pentru tine si casa ta

7.5L Digital

- 22 %
899.99 lei
699.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 6 oua
  • 3 castraveciori murati [mici]
  • 1 lingura mustar
  • 150 g maioneza
  • 50 g smantana
  • 30 g capere
  • 1 ceapa prajita.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate din oua

Oua umplute Oua umplute

Fierbem ouale timp de 10 minute (de cand incep sa dea in clocot). Intre timp coacem ardeiul pe flacara aragazului, apoi il curatam de

0 voturi    0 comentarii
25 min
Retete de Pasti
Oua umplute - colorate in turmenic Oua umplute - colorate in turmenic

In apa fiarta, adaugam turmenicul. In apa, adaugam ouale si le lasam aproximativ 30 minute, pana cand capata o culoare galbuie. Scoatem

2 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti
Oua umplute, cu sos