Se oparesc rosiile cu apa clocotita si se curata de pielite. Se taie
capacul fiecarei rosii si se curata miezul cu o lingurita. Se sareaza usor
si se rastoarna ca sa se scurga. Setoaca castraveciorul, se amesteca cu 2
pua zdrobite cu furculita, cu patrunjel tocat si cu 2 linguri de maioneza.
Se pune sarea si piperul. Se umplu rosiile cu acest preparat. Se acopera
un platou cu foi de salata si se asaza rosiile. Separat, se amesteca
branza cu smantana. Se inconjoara rosiile cu acest amestec. In mijlocul
fiecarei rosii se pune un varf de albus fiert. Pe marginea platoului se
aranjeaza felii de ou garnisite cu cate o ridiche. Restul maionezei se
serveste alaturi, in sosiera.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii