Se fierb ouale 10 minute.
Legumele se lasa 20 minute la abur apoi se sareaza si se toaca. La fel si ceapa.
Galbenusurile se freaca cu ulei de masline si o lingura de mustar.
Dupa care se adauga iaurtul si iarba ciorii si legumele tocate.
Se condimenteaza si se amesteca usor.
Albusurile se taie mai grob si se adauga în castron.
Se mai condimenteaza daca mai e nevoie, dupa care se lasa la rece 1 ora.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii