Se fierb ouale 10 minute.
Legumele se lasa 20 minute la abur apoi se sareaza si se toaca. La fel si ceapa.
Galbenusurile se freaca cu ulei de masline si o lingura de mustar.
Dupa care se adauga iaurtul si iarba ciorii si legumele tocate.
Se condimenteaza si se amesteca usor.
Albusurile se taie mai grob si se adauga în castron.
Se mai condimenteaza daca mai e nevoie, dupa care se lasa la rece 1 ora.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii