Ouale se fierb, se curata si se taie in sferturi. Ceapa verde si usturoiul verde se toaca marunt. Ridichile se taie feliute. Se asaza pe un platou sferturile de ou, se acopera cu feliile de ridichi si se presara pe deasupra cu ceapa verde si usturoi verde tocat. Se toarna peste acestea un dres preparat din ulei, zeama de lamaie, mustar, piper si sare.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii