Se taie painea felii mai groase si se rumeneste fie in cuptor (8 minute la 200°C), fie in toaster. Intre timp, se spala rosiile si se taie cubulete, se curata castravetele, se taie in doua pe lung si pe urma felii, iar tulpinile de telina - spalate si zvantate - se taie rondele subtiri. Frunzele de busuioc si de menta se spala, se scutura bine si se taie fasii. Se amesteca 1/8 l de apa clocotita cu otetul, se adauga sare si piper si se toarna peste feliile de paine prajita taiate bucatele. Rosiile, castravetele, telina, ierburile si caperele se amesteca bine, se adauga painea cu zeama in care a stat si la urma se incorporeaza telemeaua taiata cubulete.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii