Salata de pasare cu maioneza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g carne de pasare
  • 500 g cartofi
  • 2 mere
  • o jumatate de telina
  • 100 g mazare
  • 2 oua fierte tari
  • 1 lingura de coniac
  • 1 lingurita de mustar
  • maioneza
  • sare si piper

Mod de preparare

Se taie ca fideaua cartofii fierti si curatati, merele curatate, telina cruda si carnea de pasare fiarta. (Din cantitatea de carne indicata, numai umatate se amesteca cu salata, cealalta jumatate oprindu-se pentru garnitura.) Se adauga maioneza, mustar, coniac, piper si sare dupa gust. Se amesteca totul, se aranjeaza pe platou si se garniseste cu restul de carne de pasare ci cu rondele de oua rascoapte. Pana la servire, salata se tine rece si se poate napa (glasa) cu aspic.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac

Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Ghiveci de legume
Negresa pufoasa de post

Negresa pufoasa de post

Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...

Negresa pufoasa de post
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise