Ingrediente
225 g paste cochilii de marime medie, 1/2 cana suc proaspat de lamâie, 3 linguri pasta de rosii, 1 lingurita seminte de fenicul, 1/2 lingurita sare, 1 bulb de fenicul, fara cozi (ramurile cu, frunze se pastreaza), bulbul taiat În bucati de 1 cm, 1/3 cana stafide, 3 conserve (125 ) fiecare de sardele in ulei, scurse
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
0 voturi
Mod de preparare
2. Între timp, Într-un castron mare, se amesteca sucul de lamâie, pasta de rosii, semintele de fenicul si sarea. Se adauga lichidul pastrat.
3. În sos se adauga pastele scurse, feniculul proaspat si stafide le; se amesteca bine.
4. Se toaca ramurile de fenicul pastrate, astfel incât sa se obtina 1/2 cana. Ramurile tocate si sardelele se pun in castron si se amesteca usor, sa se combine. Se servesc la temperatura camerei sau de la frigider.