Se fierb pastele in apa cu sare. Se scurge tonul si se marunteste. Ceapa si usturoiul tocate se calesc in ulei; se adauga rosiile;se calesc 2 min. Se lasa sa se racoreasca. se amesteca pastele cu legumele, sare , piper si otet. Se aduga ton. mozzarella, maslinele si maghiranul; se lasa 20 min. Se decojesc si se taie in opt ouale. salata se serveste cu oua si maghiran.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii