Salata de paste, branza si marar

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 g paste( penne),
  • 1 cutie mica porumb,
  • 2 rosii,
  • 1 castravete,
  • 100 g masline verzi desarate,
  • 100 g mozzarela,
  • 100 g smantana groasa,
  • 1 legatura marar,
  • 2 linguri otet din vin alb,
  • 4-5 linguri ulei masline,
  • sare, piper

Mod de preparare

Pastele se fierb in apa cu sare, respectand timpul de fierbere indicat pe ambalaj, se lasa se raceasca, se pun intr-un vas impreuna cu porumbul scurs, castravetele taiat bucatii mici, rosiile taiate felii, mozzarela taiata bucatele, maslinele. Din smantana, ulei, otet, sare, piper, marar tocat marunt, se face un sos care se toarna peste salata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise