Curatati ceapa si taiati-o marunt si tocati ardeiul iute curatat de seminte si nervuri.
Rupeti broccoli buchetele, spalati-le si lasati-le sa se scurga.
Scurgeti tonul, puneti-l intr-un bol si zdrobiti-l cu furculita. Presarati peste el ceapa si ardeiul iute, adaugati uleiul de masline, amestecati bine si lasati-l deoparte.
Incalziti apa in doua oale mari si adaugati in fiecare cate o lingura de sare grunjoasa. Cand incepe sa clocoteasca, fierbeti - separat - spaghetele si broccoli (circa 8 minute pastele si 10 minute broccoli) si lasati-le sa se scurga.
Puneti spaghetele intr-un castron. Amestecati smantana cu zeama de lamaie, adaugati sare si piper si turnati sosul astfel obtinut peste spaghete.
Adaugati buchetelele de broccoli si tonul si 2 linguri cu ulei si amestecati.
Salata se serveste calduta.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii