Salata de paste cu busuioc si parmezan

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 20 frunze busuioc,
  • 1 rosie,
  • 300 g paste,
  • 2 linguri seminte de pin,
  • 3 linguri parmezan ras,
  • 6 linguri ulei de masline,
  • sare, piper,

Mod de preparare

Pastele se pun la fiert in apa cu sare, respectand timpul de fierbere indicat pe ambalaj. Busuiocul se paseza cu uleiul, se foloseste blanderul. Pastele se scurg, se pun intr-un bol, se adauga busuiocul maruntit, rosiia taiata cubulete, parmezanul ras, semintele de pin. Se amesteca bine si se da la rece, pentru 30 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac

Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Ghiveci de legume
Negresa pufoasa de post

Negresa pufoasa de post

Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...

Negresa pufoasa de post
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise