autor:

Fara foto

» » , Salate, Salate

Salata de paste cu sfecla coapta

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 mai 2009

Ingrediente
900 g sfecla (circa 8 bucati), bine spalate, 1/3 cana migdale natura le (cu pielita) tocate mare, 225 g paste din grâu integral, penne sau ziti, 1 cana iaurt simplu degresat, 1/4 cana suc proaspat de lamâie, 3 linguri otet balsamic, 1 lingura maioneza usoara, 1/4 lingurita sare, 1 conserva (425 g) somon de Pacific, scurs, 3 cepe verzi, taiate fin

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

1 Se incalzeste cuptorul În prealabil la 200°C. Se invelesc sfeclele in folie de aluminiu, se pun pe hârtie de copt si se coc 1 ora sau pâna când sunt fragede. În cuptorul aprins, se pun migdalele pe alta hârtie de copt si se coc 5-7 minute sau pâna se rumenesc.
2. Între timp, Într-o oala mare cu apa fiarta se fierb pastele conform indicatiilor de pe ambalaj. Se scurg.
3. Se scot sfeclele din folie. Când se racesc suficient, se curata si se taie În bucati de 1 cm.
4. Într-un castron mare, se amesteca iaurtul, sucul de lamâie, maioneza si sarea. Se adauga migdalele coapte, pastele, sfecla, somonul si ceapa verde; se amesteca bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de paste cu sfecla coapta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate diverse
Salata de ravioli cu branza si ton

Salata de ravioli cu branza si ton

Intr-o oala punem apa la fiert cu un praf de sare. Cand clocoteste punem ravioli, le lasam sa fiarba

0 voturi    2 comentarii
30 min
Salate diverse
Salata simpla de primavara

Salata simpla de primavara

Se spala frunzele de salata, se scutura bine de apa si se toaca fasiute subtiri. Se curata ceapa

5 voturi    2 comentarii
30 min
Salate diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 900 g sfecla (circa 8 bucati)
  • bine spalate
  • 1/3 cana migdale natura le (cu pielita) tocate mare
  • 225 g paste din grâu integral
  • penne sau ziti
  • 1 cana iaurt simplu degresat
  • 1/4 cana suc proaspat de lamâie
  • 3 linguri otet balsamic
  • 1 lingura maioneza usoara
  • 1/4 lingurita sare
  • 1 conserva (425 g) somon de Pacific
  • scurs
  • 3 cepe verzi
  • taiate fin

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate diverse

Timbale de fasole si spuma de sunca Timbale de fasole si spuma de sunca

Cartofii curatati si spalati se pun la fiert in apa cu sare. Sunca se taie cubulete mici, apoi se freaca bine cu smantana si daca este

0 voturi    2 comentarii
50 min
Aperitive
Salata de pui cu maioneza Salata de pui cu maioneza

Se spala cartofii bine cu apa rece, apoi se fierb cu tot cu coaja, acoperiti cu apa si o lingura de sare. Cand se lasa intepati cu furculita

1 vot    1 comentariu
50 min
Aperitive
Salată caldă de orez cu leurdă și porumb